Facebook-paus

Det här skrev jag på Facebook i dag:

»Ett tag framöver behöver jag den tid som ägnas åt Facebook till annat: träna, läsa böcker, kolla tv-serier, film. Komma igång med att skriva regelbundet på min blogg igen. Skriva bättre texter där. Jag är inte nöjd med det jag skriver där nu, jag tror att det beror på att mycket av lusten att skriva tappades bort när det gick som det gick med mina bokplaner. Men nu är det glömt, och det är planer som lagts ner för gott.

Fortsättningsvis ska jag skriva för mig själv och försöka få tillbaka skrivlusten igen; jag mår inte bra av att inte skriva. Min plan är att skriva längre texter och – för min egen skull, för att det blir roligare för mig själv att skriva då – blanda in mer fiktion, hittepå. Publicera en eller kanske ett par gånger i veckan. Vi får se.

För mig själv, för min egen skull – ja. Men samtidigt vill man ju ha läsare. En hel del av mina, som jag är väldigt tacksam för att ha, tar sig till bloggen via Facebook. Men det kommer de ju inte att kunna göra när min Facebooksida (och då heller inte Huvudsaker-bloggens egen fb-sida) från och med i kväll inte kommer gå att hitta på ett tag.

Men den som ändå – som jag förstås hoppas – vill hålla koll på mitt skrivande kan alltid via bloggen bli följare och på så vis prenumerera på nya inlägg. Så efter i kväll: väl mött på min blogg, thomashalvarsson.com, tillsvidare. Jag kan inte lova det, men jag ska i alla fall försöka bli bättre där.«

Publicerad av Thomas R Halvarsson

Frilansskribent. Bor i Borlänge.Kontakt: thomas.halvarsson@gmail.com