För snabba puckar igen

signerad-livets-sma-njutningar

Beställler Sigge Eklunds nya bok Livets små njutningar. Av gammal vana från Bokus, där det går snabbast, där jag har ett konto som inte kräver annan inloggning än ett snabbklick. Och upptäcker ungefär två minuter senare att Adlibris säljer den signerad av författaren.

Varför ska jag jämt ha så väldigt bråttom med allting? Alltid ute efter det psykologerna kallar »omedelbar behovstillfredställelse«. Ja du, det där är en av grejerna som definierar en beroendeperson.

En annan fråga man ställer sig är varför Sigge Eklunds förlag, Brombergs, inte lika gärna kunde ha samarbetat med Bokus här. Så mycket Brombergsböcker som jag har recenserat och på annat vis skrivit om i mina dagar. Fast så tänker ju förstås bara en beroendeperson, med den närmast narcissistiska störning som hör till sjukdomsbilden.

Publicerad av Thomas R Halvarsson

Frilansskribent. Bor i Borlänge.Kontakt: thomas.halvarsson@gmail.com