Slutpratat


images

Jag trivs bäst i min gamla musikvärld, där jag känner mig hemma, jag känner hur sant det är nu till These days med Jackson Browne i Marshallen, »I don’t do that much talkin’ these days«, sjunger han, vemodigt och vackert.

Precis så är det med mig också. Jag bara läser och skriver och lyssnar på musik.

Det är inte mycket prata nuförtiden. Och de få gånger jag ändå pratar, blir jag för pratsjuk och liksom pratar ikapp och pratar för mycket och känner att en del inte tycker om mig för det, så jag ska hålla käften ett tag nu, ta mig en ny lång paus från sociala medier och bara prata för mig själv i skrivandet här på bloggen.

»I don’t do that much talkin’ these days«. Och som Lucinda Williams säger: »Cause there’s something about what happens when we talk«.

Det känns vemodigt, men för mig är vemod en vacker värdekänsla.

Publicerad av Thomas R Halvarsson

Frilansskribent. Bor i Borlänge.Kontakt: thomas.halvarsson@gmail.com