Flyttat

IMG_0477

En hel vecka, fredag till fredag, utan internet, för att flytta ungefär 220 meter. Från 43 för artrosen i höften jävliga trappsteg till sju lätta man kan ta med danssteg. Till nyproducerad lägenhet med egen ingång, i det som en gång i tidernas begynnelse var barnträdgård på Soltorget.

En hel vecka för att tömma 47 kvadrat?

Ja, har man så förbannat med böcker så går det så, alla fick inte ens plats på bilden, måste bli ett slut på detta missbruk. Eller inte. Vissa missbruk bör vårdas.

Jesper Halvarsson skruvade ihop nya fina Billy (Ikea påstår att det säljs en var femte sekund i världen), där har han inte fått sin pappas gener, pappa själv gjorde det han duger till – plockade in böckerna.

I BOKSTAVSORDNING.

Nu är det flyttat, nu är jag där, där jag tror jag blir kvar till the bitter end, nu ska det drickas en flarra Ruffino (var inte de klädda i bast förr, på den tiden jag drack, innan jag tröttnade på att inte dricka och då och då började dricka igen (vad blev det där för djävla mening?), ja, dricka den med eller utan bast och spela Burt Bacharch-boxen (This guy’s in love with you är med) och bara titta på denna den vackraste av väggar, som ju blir ännu vackrare när man blir lite full och det blir mörkt och spottarna lyser upp allt från Auster till Östergren.

Publicerad av Thomas R Halvarsson

Frilansskribent. Bor i Borlänge.Kontakt: thomas.halvarsson@gmail.com