Moment 22

Nytt hem för bloggen. Adress: thomashalvarsson.com. Alltså egen domän. Vilket innebär att det blir mer av en hemsida där det går att göra betydligt fler grejer än tidigare. Plus att du slipper se en enda annonsjävel.

Men problem, Big Problems, med att som admin logga in där. Har trasslat mig dit (som nu) men då som admin på gamla, utflyttade adressen halvar.wordpress.com. Och för att nå någon webbnisse på WordPress som kan hjälpa till med att lösa problemet, tycks det vara så att jag måste göra det som inloggad som admin på just det ställe som jag inte tar mig till.

Således ett kapitel som lätt skulle platsa i Joseph Hellers roman »Moment 22«.

Och fixaren Mr Wolf – »I solve problems« – går det heller inte att nå. I telefonsvararen säger han att han är ute på uppdrag med torpederna Vincent Vega och Jules Winnfield. Var visst nån nedblodad bil som behövde väldigt omsorgsfull rengöring.

Publicerad av Thomas R Halvarsson

Frilansskribent. Bor i Borlänge.Kontakt: thomas.halvarsson@gmail.com